Projektovanje i izvođenje računarskih mreža (kablovske i WiFi mreže)


Nudimo usluge projektovanja, instalacije i održavanja računarskih mreža. Projektovanje i planiranje računarskih mreža radi tim ljudi sastavljen od inženjera elektrotehnike koj poseduju odgovarajuće licence za projektovanje (353) i izgradnju telekomunikacionih mreža i sistema (453).

Vršimo i usluge izgradnje strukturnog kablovskog sistema unutar objekata kao i međusobno povezivanje objekata preko optičke infrastrukture unutar nekog kampusa. Osim radova na pasivnoj mrežnoj opremi, vršimo radove na instalaciji i konfiguraciji aktivne mrežne opreme sistemom “ključ u ruke”. Održavamo postojeće računarske mreže i garantujemo brzo i efikasno otklanjanje svih problema.

Projektovanje LAN mreža obuhvata usluge od projektovanja jednostavnih mreža u kojima je potrebno umrežiti nekoliko računara kako bi delili zajednički izlaz na Internet ili zajednički pristup serveru, do projektovanja kompleksnih mreža u kojima je potrebno razdvojiti segmente mreža u posebne podmreže (VLAN), implementirati VoIP telefoniju, omogućiti udaljeni pristup terenskim korisnicima ili udaljenim poslovnicama (VPN), kao i implementirati neka od naprednih mrežnih firewall ili serverskih rešenja.

Nazad na početnu